Jótékonysági keresztény bál

  1. március 2-án, a farsangi időszak utolsó szombatján, 18.00 órai kezdettel intézményünk keresztény jótékonysági bált rendezett az iskola ebédlőjében.

A több mint 120 résztvevő felhőtlen szórakozását az elegánsan berendezett ebédlő, a finom vacsora, a minőségi műsorok, a jó zene és a családias légkör biztosította. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kausits Györgyné a Győri Egyházmegye KESZ igazgatóságáról, Dr. Molnár Attila polgármester és Bros Gergely plébános úr.

A bált iskolánk irodalmi színpadának és énekkarának zenés mesejátéka, a Békakirály újragondolt változatának előadása nyitotta meg. Az ünnepi vacsora után ismert előadók zenés összeállítása következett musical részletek, slágerek előadásával. A kitűnő énekhangú művészek, Agócs Judit, Enyingi Zsófia, Másik Lehel és Tar Gabriella közös műsora igazi farsangi hangulatot teremtett, és táncra indította a vendégeket.

Az est folyamán a minőségi élőzenéről és a fergeteges hangulatról Zsapka Attila és Benkó Ákos gondoskodott.

Rengeteg ajándék gyűlt össze tombola tárgynak, amelyeket az éjfélkor kezdődő tombola húzásnál sorsoltak ki. Köszönet mindazoknak, akik felajánlásukkal ilyen módon is támogatták a rendezvényt.

Szeretettel várjuk vendégeinket a következő, 2020. február 22-én, a farsangi időszak utolsó szombatján megrendezésre kerülő Jótékonysági Keresztény Bálra is!